BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, June 10, 2011

dream and sacrifice

lamanya tak update. aku pun dah tak jadi blogger yang active sejak kebelakangan ni. yela. al-maklum la. tengah rushing for semester 3 ni. yg amat pendek dan padat. ouch. hari jumaat memang sinonim dengan musim cuti di upnm ni. rasa sungguh tenang after habis solat jumaat. tengok2 geledah movie dekat dalam lappy ni. asyik2 cerita lama. haish bosan betul. tapi tengok je la. petang ni aku tengok cerita pearl harbor. cerita lama an. haha. so not updated la aku ni.



ni la cerita dia. cerita history. aku sebenarnya tak minat pon history ni. tapi aku tak percaya yang paper sejarh for spm aku bole dapat A+. haish. pelik benor. but still syukur. =D. bercerita mengenai history ni. masa kecik2 dulu masa tahun 2001 zaman ceirta ni keluar. masa tu aku baru about darjah 2 kot. tengok cerita ni la. haha. nmpak paper plane tu. buat bendaalah tu je 24 jam. berangan aku jadi pilot aeroplane. haha. so nostalgic kot. masa berlalu begitu pantas kini banyak yang aku lalui sepanjang hidup ni. aku tak sedar yang aku semakin hampir dengan angan2 aku dulu sejak aku kecil. macam tak caya je. papepun my journey still long. banyak lagi yang aku perlu tempuhi disini hingga lah hasrat aku sejak kecil dulu tercapai. i need a support. i will do my best after this. =D. abid we have goal to be made.




i want to wearing this uniform.


.fly high.
.FNH i want to take you into the skies.
.bought you the beautiness of the cloud and sunset in the air.
.hahaha.

5 comments:

Jdعابد said...

hahah..asal nk mention nama aku dok....FNH hohooohohooho..so ko la pilot tu ea

Jdعابد said...

asal nk mention nama aku/hahahaha....gudluck and wish u best luck..FNH...owowowowhh so ko la pilot tu ea,,hahaha

Eizan Mizutani said...

haha. mesti r. kata we got goal to be accomplish. kau r tu. haha. kau la bawak dia naik sukhoi.

Kptn Rizal said...

awak nak jadi pilot ye...nnti contact saya...0192376543

Kapten Rizal
MAS

Kpten Tan Boh Ying said...

come and join us at terengganu aviation acdemy...fee is low